Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Vlaardingen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Vlaardingen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Dirk, Plus en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 577 actieve catalogi in Vlaardingen en 6254 winkels.

Vlaardingen

vlaardingenKlimmen en klauteren in De Jungle. Genieten van mooie gebouwen. De Grote Kerk en kinderboerderij Holywood. Voor het hele gezin is er iets te doen in Vlaardingen.

Je kan zelfs voor het hele gezin winkelen in Vlaardingen. In het centrum heb je het overdekte winkelcentrum Liesveld daarnaast zijn er ook nog een paar leuke winkelstraatjes.  Je kan er speelgoed kopen bij de Bart Smit, kleding bij de Kleine Deugniet voor de kleine deugniet. Ook voor jezelf kan je naar Vlaardingen. In het centrum kan je schoenen kopen bij de Dolcis en Van Haren Schoenen. Ook de Hema en V&D zijn te vinden in Vlaardingen. Er zijn ook nog andere winkels voor kleding, accessoires en zelfs games. Echt een stad om met je gezin te gaan winkelen.

In het noorden van Vlaardingen kan je naar winkelcentrum De Nieuwe Loper. Voor alles wat je zoekt kan je er terecht. Verzorging, mode, huisdieren, tuin en nog veel meer.

De openingstijden in Vlaardingen zijn maandag vanaf 13.00 tot 17.30 uur. Op andere werkdagen kan je beginnen met shoppen vanaf 9 uur. De koopavond is op Vrijdag. Elke eerste zondag van de maand is er koopzondag. Je kan dan vanaf 12.00 tot 17.00 uur winkelen