Topaanbiedingen in Apeldoorn

Specials voor jou

Top winkels

Apeldoorn

Apeldoorn

Leuke adresjes en winkelgebieden in Apeldoorn

Apeldoorn is een aantrekkelijke stad in de Veluwe en is uniek in de rust en ruimte die de stad biedt, ondanks dat de stad tot de top 10 van Nederlandse steden behoort. Ook is er veel te zien en te doen, waaronder de welbekende Apenheul, Paleis het Loo, wat tegenwoordig als museum is te bezoeken en de Julianatoren.

 

En als je van shoppen houdt kun je in Apeldoorn ook zeker je hart ophalen. In het bruisende stadscentrum vind je een breed aanbod aan winkels met bekende mode merken als Zara, H&M, V&D, Jack and Jones en de Hoofdstraat is dan ook niet voor niets de langste winkelstraat van Nederland.

 

Is het een regenachtige dag, dan kan je ook terecht in een van de winkelcentra van Apeldoorn. In het centrum vind je twee winkelcentra, namelijk de Korenpassage en de Oranjerie met haar brede winkelaanbod.

 

Koopavond in Apeldoorn is op donderdag avond in het centrum en op vrijdag avond zijn de winkels buiten het centrum geopend. Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.