Tiendeo official website

Zoek je naar de beste aanbiedingen in de Bouwmarkt & Tuin categorie?

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen in de Bouwmarkt & Tuin categorie ben je op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Gamma, Karwei, Praxis en vele andere winkels. Er zijn momenteel 28 Bouwmarkt & Tuin catalogi op Tiendeo en 258 winkels. Blader door de nieuwste Intratuin catalogus "Folder week 10 2024 NL dyn" geldig vanaf van 4/3 tot tot 18/3 en begin nu met sparen!

Bouwmarkt & Tuin catalogi

  • Logo Gamma
  • Logo Karwei
  • Logo Praxis
  • Logo Intratuin
  • Logo Welkoop
  • Logo Hubo

Bouwmarkt & Tuin

Alle aanbiedingen van je favoriete bouwmarkten en tuincentra

In deze sectie vind je een overzicht van alle folders, brochures en aanbiedingen van bouwmarkten en tuincentra bij jou in de buurt. Hier vind je de meest complete gereedschapskist tot de beste barbecue in de aanbieding. Maar ook het goedkoopste laminaat of de beste tuinmeubels waar je naar op zoek was. Op Tiendeo verzamelen we alle aanbevolen producten van Gamma, Praxis, Intratuin, Formido, Karwei en Intratuins. Bouwmarkt folders zijn tevens een goede inspiratiebron voor alle doe-het-zelf klussen in en om het huis. Hier vind je machines en gereedschap die het werk gemakkelijker maken, plus de beste bouwmaterialen, aanbiedingen op deuren en ramen en noem het maar op…

Frequentie van bouwmarkt en tuincentra folder publicaties

De meerderheid van de bouwmarkten en tuincentra brengen maandelijks een nieuwe folder uit. Ze bevatten vaak een beetje van alles wat, bijvoorbeeld over het seizoen waarin we ons bevinden. s ´Zomers zijn de folders vol met grasmaaiers, parasols en tuinmeubels. In de winter komen vooral zaken als verwarming, houtkachels en brandhout aan bod. Ben je momenteel bezig met het opknappen of verbouwen van je huis, maak dan een alert aan en ontvang automatisch alle nieuwe folders en catalogi.