Tiendeo official website

Folder Praxis

Net gepubliceerd

Aanbiedingen van Praxis

Zoek je naar de beste Praxis aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Praxis aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Praxis of enige andere winkels in de Bouwmarkt & Tuin categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 5 Praxis catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Praxis catalogus "Folder Praxis" geldig vanaf van 17/6 tot tot 1/7 en begin nu met sparen!

Andere Bouwmarkt & Tuin catalogi

  • Logo Hubo
  • Logo Hornbach
  • Logo Welkoop
  • Logo Handyman
  • Logo Praxis
  • Logo Intratuin

Praxis, alle aanbiedingen binnen handbereik

De Praxis is een Nederlandse bouwmarkt met vele vestigingen in het land. In de Praxis folder zie je vaak producten als laminaat en klusbenodigdheden in de aanbieding.

Over Praxis

Praxis is een bouwmarkt met een breed assortiment. Behalve  doe-het-zelf artikelen zoals bouwmaterialen, gereedschap en installatiemateriaal en badkamers, keukens, biedt de winkel ook decoratieve producten, zoals behang, laminaat, lampen en verf. Ook is Praxis de hoofdsponser van het klusprogramma Eigen huis en Tuin, die net als Praxis een inspiratiebron bieden om je woon dromen en wensen te realiseren.

De Praxis staat bekend om haar prettige en overzichtelijk winkels en de medewerkers staan altijd klaar met goede en praktische klus adviezen en Praxis maakt haar slogan ´Met Praxis krijg je elke klus voor elkaar´ dan ook ruimschoots waar.  

Praxis brengt elke week een nieuwe folder uit met scherp geprijsde producten en mooie aanbiedingen en acties, zoals speciale kortingsacties op producten van een bepaald merk.

Bekijk voor je gaat winkelen op Tiendeo vast de folder en speciale aanbiedingen. En check dan ook meteen de openingstijden en of the Praxis bij jou in de buurt ook op zondag open is. 

 

Praxis is de hoofdsponser van het tv-programma Eigen Huis en Tuin.

Het bedrijf opende voor het eerst haar deuren in 1978 in Venlo en in 1997 opende Praxis als eerste een doe-het-zelf-Megastore in Amsterdam Zuidoost.

Praxis is een van Nederlands bekendste doe-het-zelf winkels in Nederland, met ruim 140 filialen.

Buiten de reguliere winkels zijn er tevens 29 megastores, waarvan er 11 een speciaal tuincentrum hebben waar je goed inspiratie kan opdoen voor je huis en tuin.