Aanbiedingen van Drogisterij & Parfumerie

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Drogisterij & Parfumerie folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Privacybeleid

Drogisterij

Drogisterij & Parfumerie

Alle drogist en parfumerie folders online

In de categorie Drogist en Parfumerie vind je alle folders, magazines en aanbiedingen van je favoriete drogisterijen, parfumeries en beauty winkels. Deze sectie is voor degenen die graag goed verzorgd voor de dag komen. Ben je trouw aan bepaalde beauty producten en mensen herkennen je aan je geur, dan zal je een gat in de lucht springen als je je favoriete geurtje of crème met tegen een gereduceerde prijs tegenkomt!

Hier vind je de folders van bekende drogisterijen als Kruidvat, Da, Douglas en Etos en alle aanbiedingen van de Trekpleister. Behalve product aanbiedingen, vind je in de folders en magazines ook praktische informatie en tips over persoonlijke verzorging. Bijvoorbeeld het Fabulous magazine van Douglas met tips over welke geur goed bij je past, of het Ici Paris XL Beauty & YOU magazine met alle nieuwtjes op het gebied van cosmetica en parfum.

Frequentie van parfumerie en drogist folders

De folders met aanbiedingen op parfum of eau de parfum zijn niet doorlopend, slechts sommige parfumerieën brengen maandelijks een nieuwe folder uit. Er worden veelal specifieke aanbiedingen gepubliceerd voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag, Kerstmis of de zomer. Drogisterijen daarentegen, brengen vaak wekelijks een nieuwe folder uit met aanbiedingen. 

    Doorgaan naar Tiendeo

    Download de Tiendeo app

    © 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

    Wettelijke Vermeldingen