Tiendeo official website

Zoek je naar de beste aanbiedingen in de Drogisterij & Parfumerie categorie?

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen in de Drogisterij & Parfumerie categorie ben je op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Foreo, Care For Hair, Rombout Kappers en vele andere winkels. Er zijn momenteel 28 Drogisterij & Parfumerie catalogi op Tiendeo en 534 winkels. Blader door de nieuwste Etos catalogus "Maandag 20 mai t/m zondag 2. juni 2024." geldig vanaf van 20/5 tot tot 3/6 en begin nu met sparen!

Drogisterij & Parfumerie catalogi

  • Logo Foreo
  • Logo Care For Hair
  • Logo Rombout Kappers
  • Logo Drogisterij
  • Logo Soap Treatment Store
  • Logo De Online Drogist

Drogisterij & Parfumerie

Alle drogist en parfumerie folders online

In de categorie Drogist en Parfumerie vind je alle folders, magazines en aanbiedingen van je favoriete drogisterijen, parfumeries en beauty winkels. Deze sectie is voor degenen die graag goed verzorgd voor de dag komen. Ben je trouw aan bepaalde beauty producten en mensen herkennen je aan je geur, dan zal je een gat in de lucht springen als je je favoriete geurtje of crème met tegen een gereduceerde prijs tegenkomt!

Hier vind je de folders van bekende drogisterijen als Kruidvat, Da, Douglas en Etos en alle aanbiedingen van de Trekpleister. Behalve product aanbiedingen, vind je in de folders en magazines ook praktische informatie en tips over persoonlijke verzorging. Bijvoorbeeld het Fabulous magazine van Douglas met tips over welke geur goed bij je past, of het Ici Paris XL Beauty & YOU magazine met alle nieuwtjes op het gebied van cosmetica en parfum.

Frequentie van parfumerie en drogist folders

De folders met aanbiedingen op parfum of eau de parfum zijn niet doorlopend, slechts sommige parfumerieën brengen maandelijks een nieuwe folder uit. Er worden veelal specifieke aanbiedingen gepubliceerd voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag, Kerstmis of de zomer. Drogisterijen daarentegen, brengen vaak wekelijks een nieuwe folder uit met aanbiedingen.