Tiendeo official website

Zoek je naar de beste aanbiedingen in de Baby, Kind & Speelgoed categorie?

Als je op zoek bent naar de beste aanbiedingen in de Baby, Kind & Speelgoed categorie ben je op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Prenatal, Top1Toys, Intertoys en vele andere winkels. Er zijn momenteel 9 Baby, Kind & Speelgoed catalogi op Tiendeo en 201 winkels. Blader door de nieuwste Game Mania catalogus "Summer Sale !" geldig vanaf van 4/7 tot tot 29/7 en begin nu met sparen!

Baby, Kind & Speelgoed catalogi

  • Logo Prenatal
  • Logo Top1Toys
  • Logo Intertoys
  • Logo Baby-Dump
  • Logo Game Mania
  • Logo Lego

Baby, Kind & Speelgoed

Ontdek de folders en kortingscoupons van het speelgoed van winkels in de buurt op Tiendeo 

In de sectie Speelgoed en Baby´s, zijn alle folders en aanbiedingen van speelgoed en baby winkels samengevoegd. Hier vind je het laatste nieuws van winkels voor baby's en kinderen, zodat je geen aanbieding meer mist en je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en trends. Folders en gidsen in deze sectie zijn vaak kleurrijk en vrij uitgebreid, waardoor ze voor kinderen een lust voor het oog zijn.

Hier blader je door de folders van welbekende winkels als Bart Smit, Intertoys, Babypark en ToyChamp, maar je vind hier ook kleinere winkels bij jou in de buurt. Verder vind je hier ook folders en lookbooks met winkels met kinderkleding zoals H&M kindermode, Zara Kids en gespecialiseerde winkels met kinderkleding zoals Kriskras en Vingino.

Frequentie van de publicatie van speegoed en baby winkel folders

De meeste speelgoedwinkels brengen een elk seizoen een actuele folder uit, met Sinterklaas als hoogtepunt, aangezien de kinderen de folders als inspiratiebron voor hun verlanglijstje begruiken. Soms mogen de kinderen ook zomaar een kleinigheidje uitzoeken uit de folder. En voor aanstaande ouders is het zeer de moeite waard om folders met babyspullen te bekijken aangezien je veel geld kan besparen op een wiegje of een kinderwagen