Tiendeo official website

Aanbiedingen Lego

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Lego

  Zoek je naar de beste Lego aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Lego aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Lego of enige andere winkels in de Baby, Kind & Speelgoed categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Lego catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Lego catalogus "Aanbiedingen Lego" geldig vanaf van 25/10 tot tot 25/10 en begin nu met sparen!

  Vind Lego catalogi in je stad

  Andere Baby, Kind & Speelgoed catalogi

  • Logo Prenatal
  • Logo Top1Toys
  • Logo Intertoys
  • Logo Baby-Dump
  • Logo Game Mania
  • Logo Lego

  Lego, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Lego

  Lego is een speelgoedmerk dat de creativiteit van kinderen helpt ontwikkelen. Voor de kleinere kinderen heb je Lego Duplo, dat grotere bouwstenen gebruikt zodat die minder snel doorgeslikt kunnen worden.

  Lego is niet alleen voor jongens. De Lego Friends lijn verkoopt Lego speciaal voor meisjes en jongens. Daar kun je ook Lego spelletjes online mee spelen. Daarnaast zijn er ook Lego pakketten met speciale thema’s zoals Star Wars en de Super Heroes, zoals Batman en Superman. Schuilt in jouw kind een echte ingenieur dan kan je dit helpen ontwikkelen met technisch lego, ook wel bekend als Lego Technic.

  Bekijk voor inspiratie en een Lego aanbieding de Lego folder op Tiendeo.

  Stimuleer de ontwikkeling van je kind met technisch lego, oftwel Lego technics. Wil je juist langer jong blijven, dan kun je ook een geweldige verzameling opbouwen met Lego Star Wars.

  Lego verkoopt lego met thema's zoals Star Wars, de brandweer, de politie, Lego City, Lego Ninja Go en andere leuke onderwerpen.

  In 1916 is Olaf Kirk Christiansen uit Denemarken begonnen met het maken van huizen en meubels, pas in 1932 begon hij met het maken van speelgoed. Uiteindelijk kwam de naam Lego in 1934 tot stand.