Tiendeo official website

LEGO Juli - december 2023

Meer dan een maand

Aanbiedingen van Lego

Zoek je naar de beste Lego aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Lego aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Lego of enige andere winkels in de Baby, Kind & Speelgoed categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 8 Lego catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Lego catalogus "LEGO Juli - december 2023" geldig vanaf van 1/8 tot tot 31/12 en begin nu met sparen!

Vind Lego catalogi in je stad

Andere Baby, Kind & Speelgoed catalogi

  • Logo Intertoys
  • Logo Prenatal
  • Logo Game Mania
  • Logo Top1Toys
  • Logo ToyChamp
  • Logo Babypark

Lego, alle aanbiedingen binnen handbereik

Lego

Lego is een speelgoedmerk dat de creativiteit van kinderen helpt ontwikkelen. Voor de kleinere kinderen heb je Lego Duplo, dat grotere bouwstenen gebruikt zodat die minder snel doorgeslikt kunnen worden.

Lego is niet alleen voor jongens. De Lego Friends lijn verkoopt Lego speciaal voor meisjes en jongens. Daar kun je ook Lego spelletjes online mee spelen. Daarnaast zijn er ook Lego pakketten met speciale thema’s zoals Star Wars en de Super Heroes, zoals Batman en Superman. Schuilt in jouw kind een echte ingenieur dan kan je dit helpen ontwikkelen met technisch lego, ook wel bekend als Lego Technic.

Bekijk voor inspiratie en een Lego aanbieding de Lego folder op Tiendeo.

Stimuleer de ontwikkeling van je kind met technisch lego, oftwel Lego technics. Wil je juist langer jong blijven, dan kun je ook een geweldige verzameling opbouwen met Lego Star Wars.

Lego verkoopt lego met thema's zoals Star Wars, de brandweer, de politie, Lego City, Lego Ninja Go en andere leuke onderwerpen.

In 1916 is Olaf Kirk Christiansen uit Denemarken begonnen met het maken van huizen en meubels, pas in 1932 begon hij met het maken van speelgoed. Uiteindelijk kwam de naam Lego in 1934 tot stand.