Tiendeo official website

Aanbiedingen Intertoys

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Intertoys

  Zoek je naar de beste Intertoys aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Intertoys aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Intertoys of enige andere winkels in de Baby, Kind & Speelgoed categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Intertoys catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Intertoys catalogus "Aanbiedingen Intertoys" geldig vanaf van 25/10 tot tot 25/10 en begin nu met sparen!

  Andere Baby, Kind & Speelgoed catalogi

  • Logo Prenatal
  • Logo Top1Toys
  • Logo Intertoys
  • Logo Baby-Dump
  • Logo Game Mania
  • Logo Lego

  Intertoys, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Intertoys is een populaire speelgoedwinkel die vooral tijdens Sinterklaas, Kerstmis en de zomer super scherpe aanbiedingen heeft. Je vindt deze in the Intertoys folder en het Intertoys Speelboek.

  Over Intertoys

  Intertoys is een eigentijdse speelgoedwinkel met een uitgebreid assortiment traditioneel Intertoys speelgoed, maar ook een actueel aanbod multimedia-artikelen en een collectie bijoux. Je kunt er een Intertoys tablet, Nintendo Wii en psp kopen, maar je hebt ook een uitgebreide keuze in Interoys Lego en Playmobil. 

  Naast de wekelijkse Intertoys folder met aanbiedingen, verschijnt ieder najaar het grote Intertoys boek. Kinderen kijken jaarlijks uit naar dit boek, boordevol speelgoed, nieuwe techniek, nieuwe figuurtjes, games en gadgets, om hun verlanglijstjes aan te vullen. Intertoys heeft ook een speelgoedwinkel online, die een prijs heeft gewonnen als beste webshop in de categorie speelgoed. Check Tiendeo.nl voor Intertoys openingstijden.

  Op deze website vind je naast de openingstijden ook de adressen van de Intertoys winkels, zoals de Intertoys AmsterdamDe Intertoys heeft 265 vestigingen en deze zijn allemaal hier te raadplegen. Intertoys is in 1976 opgericht door de inkooporganisatie Hobo Faam en is inmiddels opgekocht door de Blokker Holding. Het karakteristieke olifantje Toy Toy is sinds jaar en dag de officiële mascotte van de speelgoedwinkel.