Kruidvat Nederland

Net gepubliceerd
Open folder

Zoek je naar de beste Kruidvat aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Kruidvat aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Kruidvat of enige andere winkels in de Drogisterij & Parfumerie categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Kruidvat catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Kruidvat catalogus "Kruidvat Nederland" geldig vanaf 26/09/2022 tot 09/10/2022 en begin nu met sparen!

Andere Drogisterij & Parfumerie winkels

Kruidvat, alle aanbiedingen binnen handbereik

De Kruidvat is de bekendste drogisterijketen van Nederland en veel mensen kijken dan ook uit naar de wekelijkse Kruidvat folder met leuke aanbiedingen.

Over Kruidvat

Kruidvat staat vooral bekend om haar gevarieerde aanbod én fotoservice. De drogist biedt behalve het drogisterij-assortiment ook andere producten aan, zoals zeer laag geprijsde boeken en CD´s. 

Wekelijks brengt de Kruidvat een reclamefolder uit met alle aanbiedingen. In deze Kruidvat folder vind je interessante kortingen, bijvoorbeeld op treinkaartjes. Ook heeft Kruidvat regelmatig speciale acties zoals het Grabbelfestival. Je kunt ook online bij Kruidvat bestellen. Bovendien kan je bij elke online aankoop ook punten sparen met de speciale Extravoordeelkaart. Daarmee spaar je voor leuke en nuttige cadeau's. Kruidvat heeft vaak foto-acties waardoor je een foto op een prachige manier aan je muur hangt.

De winkelketen opende haar deuren voor het eerst in 1975 en maakten de eerste 8 jaar een snelle groei door met een uitbreiding van 100 nieuwe vestigingen.

Kruidvat is de grootste drogisterij van Nederland met meer dan 830 filialen versprijd door heel Nederland.

In 1992 opende Kruidvat tevens haar eerste vestiging in België.

Ook biedt de Kruidvat een foto service aan en kun je je eigen foto boek kan samenstellen.

Ga naar de officiële website van Kruidvat

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Kruidvat folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Drogisterij & Parfumerie categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona