Tiendeo official website

Zoek je naar de beste Douglas aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Douglas aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Douglas of enige andere winkels in de Drogisterij & Parfumerie categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Douglas en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Drogisterij & Parfumerie categorie zoals de Etos brochure "Etos folder" geldig vanaf 22/05/2023 tot 04/06/2023.

Andere Drogisterij & Parfumerie winkels

  • Logo Kruidvat
  • Logo Etos
  • Logo DA
  • Logo Trekpleister
  • Logo Douglas
  • Logo Rituals

Douglas, alle aanbiedingen binnen handbereik

Douglas is één van de populairste parfumerieën van Nederland en verkoopt in meer dan 100 Nederlandse vestigingen geurtjes en andere beauty-producten. Op Tiendeo vind je de actuele Douglas folder en Douglas kortingscodes.

Over Douglas 

Douglas staat vooral bekend voor alle parfum die je in de parfumerie kan kopen. Dat is echter niet het enige wat je bij de beautywinkel kan kopen. Ook verzorgingsproducten zoals, dagcrème, speciale shampoogezichtsmaskersreinigingsproducten en nog veel meer kan je er kopen.

Dan ben je er nog niet helemaal, want sommigen van ons willen het gezicht eerst aanbrengen voor we de deur uit gaan. Je kan er dus ook terecht voor allerlei make-up artikelen, zoals lippenstiftmascarafoundation en dergelijke. 

Bekijk de Douglas folder van Douglas op Tiendeo voor inspiratie en acties. Ook de openingstijden van Douglas zijn op Tiendeo te vinden. 

Zo is Douglas begonnen

In 1821, bijna tweehonderd jaar geleden (!), is de Douglas in het Duitse Hamburg opgericht als parfum- en zeepwinkelfabriek. Negentig jaar later werd de eerste Douglas winkel opgericht in dezelfde stad. Tegenwoordig heeft het concern bijna 2000 winkels met 24.000 werknemers. 

Douglas heeft 110 parfumeriën in Nederland.

Met een Douglas Card krijg je 10 procent korting op alle producten. 

Wil je niet naar de winkel? Shop dan bij Douglas online in de online shop. Daar kun je ook gebruik maken van de Douglas kortingscode

De kokosoliesoda zeep uit 1830 is in elke Duitse Douglas nog steeds te koop.