Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van ICI Paris XL.

Zoek je naar de beste ICI Paris XL aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste ICI Paris XL aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van ICI Paris XL of enige andere winkels in de Drogisterij & Parfumerie categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van ICI Paris XL en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Drogisterij & Parfumerie categorie zoals de Etos brochure "Etos folder" geldig vanaf van 15/7 tot tot 29/7.

Andere Drogisterij & Parfumerie catalogi

  • Logo Kruidvat
  • Logo DA
  • Logo Trekpleister
  • Logo Etos
  • Logo Holland & Barrett
  • Logo Douglas

ICI Paris XL, alle aanbiedingen binnen handbereik

ICI Paris XL is een populaire drogisterij/parfumerie-keten met veel producten zoals geuren en make-up wekelijks in de aanbieding in de ICI Paris XL folder. Op deze pagina vind je tevens de adressen en openingstijden voor de ICI Paris winkels.

Over ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging. Als je hier parfum, cosmetica of huidverzorgingsproducten wilt kopen, krijgt je uitstekend advies of kun je de vele testers uitproberen. 

Bij de Ici Paris XL online webshop kun je met de kortingscode van voordelige aanbiedingen profiteren. Aanbiedingen staan ook in de ICI Paris XL folder. Theck tiendeo.nl voor de openingstijden van de ICI PARIS XL parfumerie winkels, zoals de Ici Paris Amsterdam of Ici Paris Eindhoven.

Zo is ICI Paris XL begonnen

Ici Paris is in 1968 opgericht door het echtbaar Brenig in Brussels (België) en breidde al snel uit naar andere Belgische steden. Het doel van de parfumerie was om de chique beautyproducten uit Parijs naar Brussel te halen. In 1997 opende de keten de eerste vestiging in Nederland. Op dit moment heeft 271 winkels in de BeNeLux. 

Met de ICI Paris XL privilege pas krijg je exclusieve aanbiedingen.

Bestel jouw top geuren van bijvoorbeeld Chanel of Armani in de online webshop of kom langs in één van de vele ICI Paris XL parfumerieën.