Tiendeo official website

ICI Paris XL folder

Nog 2 dagen

Zoek je naar de beste ICI Paris XL aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste ICI Paris XL aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van ICI Paris XL of enige andere winkels in de Drogisterij & Parfumerie categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 ICI Paris XL catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste ICI Paris XL catalogus "ICI Paris XL folder" geldig vanaf van 30/11 tot tot 5/12 en begin nu met sparen!

Andere Drogisterij & Parfumerie catalogi

  • Logo Kruidvat
  • Logo Etos
  • Logo DA
  • Logo Trekpleister
  • Logo Douglas
  • Logo Rituals

ICI Paris XL, alle aanbiedingen binnen handbereik

ICI Paris XL is een populaire drogisterij/parfumerie-keten met veel producten zoals geuren en make-up wekelijks in de aanbieding in de ICI Paris XL folder. Op deze pagina vind je tevens de adressen en openingstijden voor de ICI Paris winkels.

Over ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging. Als je hier parfum, cosmetica of huidverzorgingsproducten wilt kopen, krijgt je uitstekend advies of kun je de vele testers uitproberen. 

Bij de Ici Paris XL online webshop kun je met de kortingscode van voordelige aanbiedingen profiteren. Aanbiedingen staan ook in de ICI Paris XL folder. Theck tiendeo.nl voor de openingstijden van de ICI PARIS XL parfumerie winkels, zoals de Ici Paris Amsterdam of Ici Paris Eindhoven.

Zo is ICI Paris XL begonnen

Ici Paris is in 1968 opgericht door het echtbaar Brenig in Brussels (België) en breidde al snel uit naar andere Belgische steden. Het doel van de parfumerie was om de chique beautyproducten uit Parijs naar Brussel te halen. In 1997 opende de keten de eerste vestiging in Nederland. Op dit moment heeft 271 winkels in de BeNeLux. 

Met de ICI Paris XL privilege pas krijg je exclusieve aanbiedingen.

Bestel jouw top geuren van bijvoorbeeld Chanel of Armani in de online webshop of kom langs in één van de vele ICI Paris XL parfumerieën.