Vind ICI Paris XL in je stad

De meest populaire aanbiedingen van Drogisterij & Parfumerie

Alle folders en aanbiedingen van ICI Paris XL

ICI Paris XL is een populaire drogisterij/parfumerie-keten met veel producten zoals geuren en make-up wekelijks in de aanbieding in de ICI Paris XL folder. Op deze pagina vind je tevens de adressen en openingstijden voor de ICI Paris winkels.

Over ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging. Als je hier parfum, cosmetica of huidverzorgingsproducten wilt kopen, krijgt je uitstekend advies of kun je de vele testers uitproberen. 

Bij de Ici Paris XL online webshop kun je met de kortingscode van voordelige aanbiedingen profiteren. Aanbiedingen staan ook in de ICI Paris XL folder. Theck tiendeo.nl voor de openingstijden van de ICI PARIS XL parfumerie winkels, zoals de Ici Paris Amsterdam of Ici Paris Eindhoven.

Zo is ICI Paris XL begonnen

Ici Paris is in 1968 opgericht door het echtbaar Brenig in Brussels (België) en breidde al snel uit naar andere Belgische steden. Het doel van de parfumerie was om de chique beautyproducten uit Parijs naar Brussel te halen. In 1997 opende de keten de eerste vestiging in Nederland. Op dit moment heeft 271 winkels in de BeNeLux. 

Met de ICI Paris XL privilege pas krijg je exclusieve aanbiedingen.

Bestel jouw top geuren van bijvoorbeeld Chanel of Armani in de online webshop of kom langs in één van de vele ICI Paris XL parfumerieën.

Andere Drogisterij & Parfumerie winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.