Voordeel Pakkers!

Verloopt morgen
Open folder

Zoek je naar de beste Trekpleister aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Trekpleister aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Trekpleister of enige andere winkels in de Drogisterij & Parfumerie categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Trekpleister catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Trekpleister catalogus "Voordeel Pakkers!" geldig vanaf 15/08/2022 tot 21/08/2022 en begin nu met sparen!

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Trekpleister folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Drogisterij & Parfumerie categorie

Privacybeleid

Andere Drogisterij & Parfumerie winkels in je stad

Trekpleister, alle aanbiedingen binnen handbereik

Trekpleister

Trekpleister is een drogisterij waar vooral producten voor de verzorging te koop zijn. Zo kan je er producten voor haarverzorging, gezichtsverzorging en de algemene gezondheid krijgen. Zoals shampoo, dagcrème en vitaminen en medicatie voor de kleinere ongemakken.

Daarnaast kan je ook je foto’s laten ontwikkelen en op verschillende manieren vormgeven. De fotoservice van de kruitvat is vrij uitgebreid. Bij de online shop en in de folder kan je leuke aanbiedingen tegenkomen om je foto op canvas of hout uit  te printen.

Bekijk de brochure van de Trekpleister voor aanbiedingen op Tiendeo. Ook openingstijden en filialen zijn te zien op Tiendeo. 

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona