Tiendeo official website

Karwei folder

Net gepubliceerd

  Zoek je naar de beste Karwei aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Karwei aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Karwei of enige andere winkels in de Bouwmarkt & Tuin categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Karwei catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Karwei catalogus "Karwei folder" geldig vanaf van 19/6 tot tot 3/7 en begin nu met sparen!

  Andere Bouwmarkt & Tuin catalogi

  • Logo Hubo
  • Logo Hornbach
  • Logo Welkoop
  • Logo Handyman
  • Logo Praxis
  • Logo Intratuin

  Karwei, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Karwei is een bouwmarkt voor de huis-tuin-en-keuken-klusser met vele vestigingen in Nederland. Op Tiendeo vind je de laatste aanbiedingen voor gereedschap, tuinmeubels en verf.

  Bouwmarkt Karwei is een winkel waar de klusser zijn hart kan ophalen. Gereedschap en bouwmaterialen zijn er in overvloed, of het nu voor de tuin of in huis is. Schuttingen en tuinmeubelen zijn er voor buiten en verf, kranen, zelfs wc-potten zijn er voor in huis. Karwei laminaat en Karwei lampen zijn er ook te krijgen.

  De Karwei folder wordt regelmatig uitgebracht met allerlei aanbiedingen. Bekijk deze online op Tiendeo voor de laatste acties. De adressen en openingstijden van de Karwei bij jou in de buurt, zoals Karwij Deventer, kun je op Tiendeo raadplegen.

  De Karwei werd in 1975 opgericht met een eerste vestiging in Utrecht. Inmiddels heeft de bouwmarkt vele vestigingen en is onderdeel van het bedrijf Intergamma, dat ook de Gamma-bouwmarkten exploiteert met een franchise-formule.