Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van GroenRijk.

Zoek je naar de beste GroenRijk aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste GroenRijk aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van GroenRijk of enige andere winkels in de Bouwmarkt & Tuin categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van GroenRijk en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Bouwmarkt & Tuin categorie zoals de Karwei brochure "Jouw Kerst" geldig vanaf van 20/10 tot tot 7/12.

Andere Bouwmarkt & Tuin catalogi

  • Logo Gamma
  • Logo Karwei
  • Logo Praxis
  • Logo Intratuin
  • Logo Welkoop
  • Logo Hubo

GroenRijk, alle aanbiedingen binnen handbereik

GroenRijk

Groenrijk is een bekend tuincentra keten met maarliefst 40 winkels door heel Nederland. Mooi kamerplanten en tuinversiersels kun je in deze tuinwinkel kopen. Je tuin verfraaien met nieuwe potten, bloemen en planten kun je doen met producten uit deze winkel.

Bekijk daarom de Groenrijk folder online op Tiendeo voor de laatste aanbiedingen. Daarnaast kun je ook de Groenrijk adressen vinden op Tiendeo, zoals die van Groenrijk Zoetermeer, Groenrijk Tilburg, Groenrijk Oosterhout, Groenrijk Nieuw-Vennep, Groenrijk Middelburg en andere vestigingen.

Koop ook spullen voor je huisdier in een Groenrijk winkel, zoals voeding en speeltjes.

Groenrijk verkoopt producten van Artstone, Bayer Garden, Capi, Floran, Hamat, KIXX en andere merken.

Groenrijk is in 1992 opgericht voor VesaTuin om gezamelijk inkomen goedkoper te maken.