Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Tilburg?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Tilburg op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Plus, Aldi en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 565 actieve catalogi in Tilburg en 3509 winkels.

Tilburg

Tilburg

Tilburg

Tilburg is een gezellige studentenstad met veel kroegjes en barretjes. Ook heeft Tilburg veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur, zoals Tilt, het grootste literatuurfestival van Zuid-Nederland.

 

Populaire winkelgebieden in Tilburg

In het centrum van Tilburg kan je prima winkelen, je vindt er alle grote winkelketens maar als je ietsjes van het geijkte pad afgaat kun je zeker ook bijzondere boetiekjes tegen het lijf lopen.

 

De meest centrale straat in Tilbrug is de Heuvelstraat en ook de moeite waar is het recentelijk vernieuwde Pieter Vreedeplein. In de Heuvelstraat vind je alle bekende merken en winkels als H&M, Kruidvat, Hema, C&A en Miss Etam. En in het winkelgebied aan het Pieter Vreedesplein is ook een verschijdenheid aan winkels als Bershka, Sting, Saturn, juwelier Goldmine en Siebel, Zara en Mango. Verder zijn er ook tal van schoenenwinkels in Tilburg. Ga op zoek naar jouw perfecte schoen, er is genoeg keus in de winkels van Ecco, Shoeby, Sacha, Manfield, Bristol, Shoetime en Dolcis en Schoenenreus.

 

Overdekt winkelen in de winkelcentra van Tilburg

Houd je ervan overdekt te winkelen? Dan kan je terecht bij het centraal gelegen winkelcentrum Emmapassage, de Heuvelpoort of de Schouwburgpromenade. Iets buiten de stad zijn ook de winkelcentra Paletplein, Wagnerplein, Heyyhoef en Westermarkt gelegen.

 

Aanbiedingen bekijken op Tiendeo

Neem voordat je gaat winkelen vast een kijken op Tiendeo om de folders in Tilburg te bekijken. Wees je eigen personal shopper door met de kaart al je favoriete winkels te spotten en je ideale winkelroute plannen. Ontdek actuele aanbiedingen om zo aanzienlijk geld te besparen en bekijk ook handige informatie als openingstijden. In Tilburg is het elke laatste zondag van de maand koopzondag en elke donderdag is het koopavond.