Topaanbiedingen in Almere

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Almere Toon meer

Almere

Almere

Leuke adresjes en winkelgebieden in Almere 

Almere is de jongste stad van Nederland en heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Geniet van de natuur en het water, bijvoorbeeld in Aquaparx en van de bijzondere architectuur. Ook vinden er veel evenementen plaats, zoals het strandfestival STRAND.

 

Almere kent een uitgebreid winkelcentrum voor een geslaagd dagje winkelen. Je vond hier alle grote winkelketens van Nederland zoals de Primark en de Mediamarkt. Ook kan je in Almere Bazaar voordelig winkelen. Voor accessoires en sieraden kun je er ook goed terecht, bijvoorbeeld bij juwelier Lucardi. De echte koopjesjager kan ook naar outlet shops op zoek, zoals Hardware Outlet of lekker neuzen in de Almeerse kringloopwinkel.

 

Almere huist ook een van de grootste winkelcentra van Nederland, Citymall met ruim 120 winkels. Het heeft een divers aanbod van winkels, zoals mode, schoenen, cosmetica, optiek etc.

 

De winkels in Almere zijn elke zondag geopend, op uitzondering van sommige winkels, check voor meer informatie tiendeo.nl. Koopavond in Almere stad is donderdag avond. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.