Topaanbiedingen in Amsterdam

Specials voor jou

Top winkels

Algemene winkel informatie

Winkelcentra in Amsterdam Toon meer

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland is ook het bruisende centrum op economisch, cultureel en creatief vlak. Amsterdam wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd vanwege de vele kanalen die kris kras door de stad lopen. Deze unieke grachtengordel met maar liefs meer dan 1500  bruggen, de indrukwekkende architectuur en de informele, open sfeer maken Amsterdam een zeer aantrekkelijk stad om te bezoeken. Bovendien huist Amsterdam een aantal wereldberoemde musea zoals het Van Gogh museum, het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis en zeer de moeite waard zijn ook de Bloemenmarkt Amsterdam en het Vondelpark.

 

Populaire winkelgebieden in Amsterdam

De Kalverstraat is de bekendste winkelstraat van Amsterdam. Goed te bereiken met het openbaar vervoer is deze gezellige winkelstraat vaak het startpunt van een dagje winkelen in Amsterdam. Je vindt er alle populaire winkels als H&M, Zara, Hema en nog veel veel meer. Natuurlijk neem je ook even een kijkje in de Bijenkorf, gevestigd in monumentale gebouw met haar ingang op de Dam.

 

Aan het einde van de Kalverstraat bevindt zich het Spui en het gebied van de ´9 Straatjes´. De 9 straatjes zijn inmiddels een begrip en zijn steevast opgenomen in de reisgidsen van Amsterdam. In dit knusse gebied, gelegen tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat, bevinden zich tal van bijzondere winkels met spullen die vaak nergens anders te krijgen zijn. Ook op de Leidsestraat vind je een gevarieerd aanbod aan winkels zoals Abercrombie en mooie schoenenwinkels als Manfield en Sacha. Als je op zoek bent naar een nieuwe computer, dan kan je goed terecht op de Ceintuurbaan in het gedeelte tussen het Sarphatipark en Ferdinand Bolstraat. Hier zijn behalve computerwinkes ook andere winkels gevestigd zoals Blokker en Hema.

 

Wie van alternatieve en ecologische winkels houdt kan zijn hart ophalen in de Haarlemmerstraat. Goed te bereiken vanaf het centraal station, biedt deze straat een grote verscheidenheid aan ecologische en fair trade winkels. Verder zijn straten als de Ceintuurbaan, de Overtoom, de Nieuwendijk en de Kinkerstraat ook een bezoekje waard. Tot slot vind je in de P.C. Hooftstraat, de meest exclusieve straat van Nederland, de meest chique en luxueuse winkels.  

 

Overdekt winkelen in Amsterdam

Vind je het prettig om overdekt te winkelen dan kan je ook in een van de winkelcentra van Amsterdam terecht, als de Magna Plaza of de Kalvertoren. Even buiten het centrum bevinden zich ook het World Fashion Centre en winkelcentrum Gelderlandplein of woonmall Villa ArenA en het vlakbij gelegen ArenA boulevard waar zich onder andere ook een Media Markt bevindt.

 

In het centrum van Amsterdam is het elke week koopzondag, de openingstijden verschillen van winkel tot winkel. Check voordat je gaat shoppen dus even de openingstijden op tiendeo.nl

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.