Tiendeo official website
  • Logo Op=Op
  • Logo Zuivelhoeve
  • Logo de Wereld van Dranken
  • Logo Limburgia
  • Logo Wereldwinkel
  • Logo ModeTheater

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Zwolle?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Zwolle op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Op=Op, Zuivelhoeve, de Wereld van Dranken en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 418 actieve catalogi in Zwolle en 1838 winkels.

Zwolle

Zwolle

Leuke adresjes en winkelgebieden in Zwolle

Het oude centrum in Zwolle is een mooi gebied om te bezoeken. Je hebt er een Stedelijk Museum en De Sassenpoort. Je kan concerten bekijken in het Hedon en theatervoorstellingen bezoeken in theater De Spiegel. Er zijn meerdere winkels om te bekijken. Je kan er voor van alles terecht, zoals kleding, schoenen, gezondheid, beauty, asseccoires en nog veel meer.

 

In het centrum zijn meerdere straatjes waar winkels aan liggen. De bekendste winkelstraat in Zwolle is de Diezerstraat die uitkomt op de Grote Markt. De Mango, Hema, Douglas, The Sting en vele anderere winkels zijn gelegen aan de Diezerstraat. Ook veel zijstraatjes hebben interessante winkels zoals de V&D en de WE-store. Aan de andere kant van de Grote Markt zit de Media Markt van Zwolle.

 

Bekijk de openingstijden van jouw winkel in Zwolle op Tiendeo. Op Donderdagavond is er in het centrum van Zwolle en verschillende wijken, zoals Assendorp, Stadshagen, Diezerpoort en Berkum koopavond en op Vrijdagavond is er in de wijken Aalanden, Holtenbroek en Assendorp koopavond. Elke eerste zondag van de maand is er koopzondag in Zwolle behalve in de maanden Julie en Augustus.