Topaanbiedingen in Zwolle

Specials voor jou

Top winkels

Aanbevolen producten

Winkelcentra in Zwolle Toon meer

Zwolle

Zwolle


Leuke adresjes en winkelgebieden in Zwolle

Het oude centrum in Zwolle is een mooi gebied om te bezoeken. Je hebt er een Stedelijk Museum en De Sassenpoort. Je kan concerten bekijken in het Hedon en theatervoorstellingen bezoeken in theater De Spiegel. Er zijn meerdere winkels om te bekijken. Je kan er voor van alles terecht, zoals kleding, schoenen, gezondheid, beauty, asseccoires en nog veel meer.

In het centrum zijn meerdere straatjes waar winkels aan liggen. De bekendste winkelstraat in Zwolle is de Diezerstraat die uitkomt op de Grote Markt. De Mango, Hema, Douglas, The Sting en vele anderere winkels zijn gelegen aan de Diezerstraat. Ook veel zijstraatjes hebben interessante winkels zoals de V&D en de WE-store. Aan de andere kant van de Grote Markt zit de Media Markt van Zwolle.

Bekijk de openingstijden van jouw winkel in Zwolle op Tiendeo. Op Donderdagavond is er in het centrum van Zwolle en verschillende wijken, zoals Assendorp, Stadshagen, Diezerpoort en Berkum koopavond en op Vrijdagavond is er in de wijken Aalanden, Holtenbroek en Assendorp koopavond. Elke eerste zondag van de maand is er koopzondag in Zwolle behalve in de maanden Julie en Augustus. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven