Top aanbiedingen in Zwolle

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Zwolle ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Top categorieën

Aanbevolen producten

Winkelcentra in Zwolle

Toon meer
Zwolle

ZwolleHet oude centrum in Zwolle is een mooi gebied om te bezoeken. Je hebt er een Stedelijk Museum en De Sassenpoort. Je kan concerten bekijken in het Hedon en theatervoorstellingen bezoeken in theater De Spiegel. Er zijn meerdere winkels om te bekijken. Je kan er voor van alles terecht, zoals kleding, schoenen, gezondheid, beauty, asseccoires en nog veel meer.

In het centrum zijn meerdere straatjes waar winkels aan liggen. De bekendste winkelstraat in Zwolle is de Diezerstraat die uitkomt op de Grote Markt. De Mango, Hema, Douglas, The Sting en vele anderere winkels zijn gelegen aan de Diezerstraat. Ook veel zijstraatjes hebben interessante winkels zoals de V&D en de WE-store. Aan de andere kant van de Grote Markt zit de Media Markt van Zwolle.

Bekijk de openingstijden van jouw winkel in Zwolle op Tiendeo. Op Donderdagavond is er in het centrum van Zwolle en verschillende wijken, zoals Assendorp, Stadshagen, Diezerpoort en Berkum koopavond en op Vrijdagavond is er in de wijken Aalanden, Holtenbroek en Assendorp koopavond. Elke eerste zondag van de maand is er koopzondag in Zwolle behalve in de maanden Julie en Augustus. 

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app