Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Eindhoven?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Eindhoven op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Plus, Aldi en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 538 actieve catalogi in Eindhoven en 3041 winkels.

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven

Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland. Het is een moderne stad met een bruisend stadscentrum waar van alles is te doen op het gebied van kunst en cultuur zoals de Philips gloeilampenfabriekje uit 1891.

 

Populaire winkelcentra en winkelgebieden in Eindhoven

Eindhoven is een leuke stad om te winkelen met een gevarieerd winkelaanbod en elke zondag is het koopzondag! In het centrum vind je een grote diversiteit aan winkels en er zijn twee grote winkelcentra, namelijk Piazza en de Heuvel Galerij. In het luxueuze winkelcentrum Piazza kun je lekker shoppen en vind je bekende merken als H&M, Zara, Esprit en de Bijenkorf. Vlak ernaast bevindt zich ook de Media Markt

 

En ook in winkelcentrum Heuvel Galerij zul je veel winkel plezier beleven met winkels als Jack & Jones, Didi, Guess en Steps. Ook in het centrum kun je prima winkelen. Verder vind je in en rondom het monumentale gebouw Admirant een divers winkelaanbod, waaronder de populaire Primark en schoenenwinkel Ziengs. En in het opvallende en toonaangevende Blob bevindt zich nu een kledingwinkel. Zeker een bezoekje waard!

 

Aanbiedingen in Eindhoven

In Eindhoven kan je goed op koopjesjacht. Zeker als je naar een winkelcentrum of een meubelboulevard gaat, is het de moeite waard om door de folders op Tiendeo te bladeren. Vergelijk prijzen en kom voordeliger uit! Of doe inspiratie op en zorg dat je dat ene product uit de folder niet mist!