Topaanbiedingen in Groningen

Specials voor jou

Top winkels

Groningen

Groningen

Leuke adresjes en winkelgebieden in Groningen

Groningen is een gezellige studentenstad en is de grootste en met haar lange geschiedenis ook de culturele hoofdstad van het noorden van Nederland. Er is genoeg te doen en te zien in Groningen dankzij haar vele cafés, restaurants, theaters en bezienswaardigheden, zoals de Martini toren en het Groninger museum zijn zeker niet te missen bij een bezoek aan de stad.

 

Groningen heeft een zeer divers winkelaanbod. Houd je van authentieke winkels dan zal de Folkingestraat je zeker aanspreken met haar leuke boetiekjes. Ook vind je alle bekende winkelketens zoals de Søstrene Grene aan de Grote markt, de Herenstraat en in de Vismarkt zoals de Mediamarkt en mode ketens als de H&M, Zara, MS mode en de Bijenkorf. Ook zijn er genoeg schoenen winkels te vinden in het centrum, zoals Ziengs en Schuurman schoenen.

 

In het centrum van Groningen is het één keer per maand koopzondag, de winkels zijn dan tussen 12.00 en 17.00 uur geopend. Check Tiendeo.nl voor reguliere openingstijden.   

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.