Topaanbiedingen in Enschede

Specials voor jou

Top winkels

Enschede

Enschede

Leuke adresjes en winkelgebieden in Enschede

Gelegen in Twente is de aan Duitsland grenzende stad Enschede de grootste stad in de gemeente Overijssel. Enschede is ook een bruisende studentenstad, waardoor er tal van uitgaansmogelijkheden bestaan. Na het uitgaan kun je hier ook goed rust vinden in de mooie natuur vlakbij de stad.

 

Enschede heeft een breed en gevarieerd winkelaanbod en kan je dus goed terecht voor een gezellig dagje winkelen. Met haar ruim 350 winkels, waaronder bekende merken als Primark, de Bijenkorf, de V&D en de Hema zal je zeker slagen. Rond de oude markt zijn de meeste winkelgebieden gelegen. In de omgeving De Heurne vind je bekende merken als Zara, de Tuinen en Schuurman Schoenen. Rondom het Ei van Ko vind je ook veel schoenenzaken. En loop ook zeker langs het H.J. van Heekplein, je de Søstrene Grene en grote warenhuizen vindt.

 

In de binnenstad van Enschede is het twee keer per maand koopzondag. Koopavond is op donderdag en vrijdag, dit verschilt per winkel. Op tiendeo.nl kun je per winkel de openingstijden voor koopavond opzoeken.

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.