Tiendeo official website
  • Logo Action
  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Rotterdam?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Rotterdam op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Action, Lidl, Jumbo en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 499 actieve catalogi in Rotterdam en 8002 winkels.

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de laatste tijd grote ontwikkelingen doorgemaakt. De stad is ruim opgezet en staat bekend om haar moderne en opvallende architectuur, zoals de Kubuswoningen en de Erasmubrug.

 

Winkelgebieden in Rotterdam

In Rottedam zijn verschillende winkelgebieden waar je goed terecht kunt voor een dagje shoppen. Als je met de trein aankomt kun het splinternieuwe station bewonderen dat sinds kort het aantal winkels heeft verdubbeld. Vooral de Hema en de Albert Heijn to go zijn populair onder de reizigers. Eenmaal in Rottedam zijn er tal van interessante winkel opties. Winkelgebieden die we zeker kunnen aanraden zijn de Oude en de Nieuwe Binnenweg waar zich onder andere de Media Markt bevindt, de Witte de Witstraat, de Meent en natuurlijk de centraal gelegen Lijnbaan en de Beursplein; in de volksmond ookwel de Koopgoot genoemd. En niet te missen is ook de Hoogstraat, een van de belangrijskte winkelstraten in Rotterdam waar je lekker kunt rondneuzen in winkels als Blokker, Xenos en Hema.

 

Rotterdam is een vooruitstrevende en moderne stad, wat maakt dat er voor ieder wat wils is. Ben je op zoek naar originele en biologische producten dan kun je terecht bij de Groene Passage op de Meent, waar je onder andere de populaire supermarkt Gimsel vindt. Iets verder op de Meent vind je ook de Marqt, een andere biologische supermarkt.  

 

Een waar schoenenparadijs in Rotterdam

Het meest bekende en centraal gelegen winkelgebied in Rotterdam is de Lijnbaan, waar je ook de bekende warenhuizen als de Bijenkorf en V&D vindt, evenals H&M, Hema en Zara Home. Dit gebied is ook zeer populair om haar aanbod van schoenenwinkels, met winkels als Steve Madden, Sacha, Footlocker en Invito. Ben je op zoek naar goede koopjes, dan kan je ook terecht bij een van de zeven Action winkels waarvan de winkel net over de Pompenbrug de meest centraal gelegen is.

 

Maar ook even buiten het centrum zijn interessante winkelgebieden. De Ikea in Barendrecht is goed bereikbaar vanaf Rotterdam en verder is het winkelcentrum Alexandrium goed bezocht mede omdat daar de immens populaire Primark winkel is gevestigd.

 

Bekijk folders en aanbiedingen op Tiendeo

Aangezien de mogelijkheden in Rotterdam zeer divers zijn is het zeker de moeite waard om voordat je gaat winkelen een kijkje te nemen op Tiendeo. Blader door de folders en ontdek aanbiedingen en kortingscoupons en kom voordeliger uit! Ook is het handig om winkelinformatie als openingstijden en adressen op de kaart te bekijken. In het centrum van Rotterdam is het elke zondag koopzondag en buiten het centrum is het de eerste zondag van de maand koopzondag. Elke vrijdag is het koopavond en zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.