Topaanbiedingen in Nijmegen

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Nijmegen Toon meer

Nijmegen

Nijmegen

Leuke adresjes en winkelgebieden in Nijmegen

Nijmegen, gelegen aan de Waal in de provincie Gelderland, is een historische stad, zijnde een van de drie oudste steden van Nederland. Deze geschiedenis wordt mooi tentoongesteld in het Valkhof museum met haar voorwerpen afkomstig uit de Romeinse tijd. Verder kun je ook goed tot rust komen met een dagje sauna in het Thermenlandschap van Sanadome.

 

Het winkelaanbod in Nijemen is uitgebreid en gevarieerd en Nijmegen is dan ook niet voor niets benoemd als een van de beste winkelsteden van het land.

 

Je komt er winkels en boetiekjes tegen die je nergens anders ziet. Je vindt deze winkels vooral in de historische ringstraten die om het winkelhart heen liggen. Ook vind je de bekendere winkels zoals de Douglas, Kruidvat,  Jack & Jones en Scapino, in moderne Marikenstraat waar je comfortabel kunt winkelen op twee niveaus. Om en rond deze straat zijn andere bekende winkels gelegen zoals de altijd populaire Primark. En voor meubels kun je terecht in de bekende Nijmeegse winkel Vissers, gelegen achter het centraal station en Søstrene Grene in Ziekerstraat 40-44.

 

Koopzondagen in Nijmegen vinden plaats op elke eerste en laatste zondag van de maand, de meeste winkels in het centrum van Nijmegen zijn dan geopend tussen 12:00 en 17:00. Verder is het iedere donderdag koopavond tot 21:00. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.