Tiendeo official website
  • Logo Op=Op
  • Logo Noshirt
  • Logo Diamond Point
  • Logo Le Perron
  • Logo Gastrovino
  • Logo de Wereld van Dranken

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Utrecht?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Utrecht op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Op=Op, Noshirt, Diamond Point en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 505 actieve catalogi in Utrecht en 4897 winkels.

Utrecht

Utrecht

Utrecht

Utrecht is vooral bekend om haar historische stadscentrum met haar vele werven en kerken met als belangrijkste de Dom van Utrecht. Utrecht wordt ook wel de Domstad genoemd.

 

Leuke adresjes en winkelgebieden in Utrecht

Utrecht is een zeer populaire winkelstad en kent verschillende winkelgebieden, van grote winkelcentra tot pittoreske straatjes met hippe winkels en boetiekjes.

 

Als je met de trein aankomt in Utrecht vind je meteen al een groot aanbod aan winkels in winkelcentrum Hoog Catharijne. In dit overdekte winkelcentrum vind je fashion winkels als H&M, Zara, Hema en V&D en winkels met etenswaren als Albert Heijn, McDonalds en Bakker Bart. En als je op zoek bent naar een cadeautje kun je terecht bij winkels als Ako of The Body Shop.

 

Houd je van verschillende culturen dan zul je veel plezier beleven in het diverse winkelaanbod op de Amsterdamse straatweg, je vindt er supermarkten als de Albert heijn en de Plus, maar ook meer exotische winkels als de Amazing Oriental Utrecht Supermarkt. Ook zijn er in Utrecht geregeld markten waar je lekker kunt rondstruinen. Verder vind je in de sfeervolle pittoreske straatjes rondom de Dom allerlei boetiekjes en hippe kledingwinkels.  

 

Scherpe aanbiedingen

In Utrecht kun je ook zeker op koopjesjacht gaan. Veel winkels hebben een seizoensgebonden uitverkoop met grote kortingen. Op Tiendeo check je de openingstijden van je favoriete winkels en wanneer de koopzondagen zijn in Utrecht. Wij raden je aan om voordat je de stad in gaat de folders en magazines op Tiendeo te bekijken om zo actuele aanbiedingen en speciale acties te ontdekken van winkels als de Bijenkorf, Daka Sport, Media Markt, H&M, V&D, Miss Etam, Mango en ook de Intratuin, Gamma en de Ikea