Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Action
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Breda?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Breda op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Nettorama, Action en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 405 actieve catalogi in Breda en 2627 winkels.

Breda

Breda

Leuke adresjes en winkelgebieden in Breda

Breda, gelegen in het westen van de provincie West-Brabant is met haar 147.000 de negende stad van Nederland. De stad kent een rijke historie die nog steeds zichtbaar is in het historische stadscentrum. Niet te missen als je in Breda komt is de sfeervolle Onze Lieve Vrouwenkerk, en ook een bezoekje waard is het reptielenhuis de Aarde en wie van uitgaan houdt kan ´s avonds terecht in Holland Casino Breda.

 

In Breda is er voor ieder wat wils. Aan te raden zijn de sfeervollle winkelstraten als Ginnekenstraat, Torenstraat, Wilhelminastraat, Veemarktstraat en Halstraat. Het Centrum van Breda heeft een gevarieerd winkelaanbod van bekende merken als Media Markt en de Bijenkorf alsmede bijzondere boetiekjes en er zijn ook geregeld markten waar je goed kunt rondstruinen. Breda heeft ook haar eigen Ikea die zich net buiten het centrum bevindt.

 

Een groot deel van de winkels in Breda opent iedere zondag haar deuren. Bekijk per winkel op tiendeo.nl of deze ook koopzondag heeft. Koopavond in Breda is opgedeeld in verschillende delen van de stad.  Op donderdag is het koopavond in het centrum en een aantal winkels in Ginneken. Vrijdag avond kun je winkelen in Bavel en Prinsenbeek, Teteringen.

 

Breng ook een bezoek aan het overdekte winkelcentra De Barones, gelegen in de Karrestraat, of winkelcentrum ´t Sas met haar exclusieve winkelaanbod.