Topaanbiedingen in Arnhem

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Arnhem Toon meer

Arnhem

Arnhem

Leuke adresjes en winkelgebieden in Arnhem

Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum zijn maar een paar voorbeelden waarom Arnhem zo leuk is. Niet alleen de dierentuin en het museum zijn een bezoekje waard, maar ook het winkelcentrum.

 

Arnhem heeft een van de grootste winkelcentra van Nederland. Een paar winkelgebieden in Arnhem zijn: Het eiland, het Stegenkwartier en de 7 straatjes.

 

Een andere bekende winkelplaats is de Rijnhal in Arnhem. Deze evenementruimte biedt op verschillende dagen plaats voor een vlooienmarkt, kledingbeurs en platenbeurs.

 

Bekende kledingwinkels in Arnhem zijn de H&M en de Open32. Niet alleen voor kleding kan je terecht in Arnhem, maar ook voor accessoires. De Claire’s, Lucardi, Six en andere bekende accesoire winkels zijn te vinden in Arnhem. De outfit is dan nog niet compleet. Je moet natuurlijk ook leuke schoenen in Arnhem kunnen kopen en dat kan! Er zijn meerdere schoenenwinkels, zoals de Sacha, Ziengs en Dolcis

 

Je kan niet alleen op normale winkeltijden terecht in Arnhem. Elke Donderdag is er koopavond. Winkels mogen in Arnhem elke zondag geopend zijn, dus het is altijd koopzondag in Arnhem.  Niet alle winkels doen hier aan mee. Het winkelcentrum Kronenburg en Presikhaaf hebben minder vaak koopzondag in Arnhem. Bekijk de Tiendeo voor meer informatie over de koopzondagen. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.