Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Maarssen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Maarssen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Dirk, Plus en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 512 actieve catalogi in Maarssen en 5630 winkels.

Maarssen

MaarssenMaarssen is een oud drop in de provincie Utrecht. Maarssen heeft maar liefst twee winkelgebieden. Namelijk de Kaatsbaan en een winkelcentrum bij Bisonspoor. Het kanaal tussen Utrecht en Amsterdam splijt Maarssen namelijk doormidden.

Doordat je nu keus hebt in winkelcentra is Maarssen zeker een bezoekje waard voor een dagje winkelen. Aan de Kaatsbaan vindt je verschillende lokale winkels voor kleding, schoenen en accessoires. Ben je een liefhebben van boetieks dan kan je hier zeker terecht. Aan de Bolensteinsestraat, die kruist met de Kaatsbaan kan je ook bij Telkamp schoenen terecht. Er is een voor kinderschoenen en volwassenen. Ook de Hema is te vinden aan de Kaatsbaan.

Het Bisonspoor heeft juist winkels van de bekendere merken zoals Vero moda, Van Haren, MS Mode, Dixons en andere winkels. Voor mode, elektronische gadgets en dagelijkse boodschappen kan je hier terecht.

De openingstijden in Maarssen zijn op maandag van 13 tot 18 uur. De rest van de week kan je om 9.30 uur beginnen met shoppen. De koopavond is tot 21 uur. De koopzondag is van februari tot juni de tweede, derde of vierde zondag van de maand. Van september tot december is de laatste zondag van de maand koopzondag