Topaanbiedingen in Hoogeveen

Specials voor jou

Top winkels

Hoogeveen

HoogeveenHoogeveen is een stad in Drenthe waar van alles te doen is, zoals Museum 5000 de Morgen bezoeken en het zien van de Tuin van De Luie Tuinman. Dat is niet het enige, want je kan ook gezellig winkelen in Hoogeveen.

Er is van alles te koop, zo kan je een auto kopen bij Steenbergen en kinderspeelgoed bij de Bart Smit. Deze zin laat al zien hoe veelzijdig Hoogeveen is. Bij Eyewish kan je ook terecht voor een mooi montuur. Eyewish ligt aan de Hoofdstraat, net als alle andere leuke winkels.

Om je outfit af te maken kan je kleding, schoenen en accessoires kopen bij verschillende winkels in Hoogeveen. Zo vindt je er de Hi winkel, voor een leuke telefoon. Ziengs, voor schoenen. De H&M voor alles.

De openingstijden in Hoogeveen zijn op maandag van 13 tot 18 uur. De rest van de week kan je om 9.30 uur beginnen met shoppen. De koopavond is vrijdag tot 21 uur. De koopzondag is de eerste zondag van april en de eerste zondag van oktober, de laatste zondag van november en de derde zondag van December . 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.