Tiendeo official website
  • Logo Action
  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Zwijndrecht?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Zwijndrecht op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Action, Lidl, Jumbo en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 456 actieve catalogi in Zwijndrecht en 5630 winkels.

Zwijndrecht

Zwijndrecht ligt naast Dordrecht, het Noorderpark is een mooie plek om te bezoeken vanwege de dertig abstracte beeldende kunstwerken. Dat is niet de enige reden waarom Zwijndrecht eens bezocht kan worden.

Je kan er namelijk ook erg leuk winkelen. Je kan dit ruim van te voren plannen, want de Walburg is een overdekt winkelcentrum. Het weer heeft dus geen enkele invloed op je winkelplezier. Je kan er terecht voor kleding, schoenen, accessoires, zoals brillen en ook huishoudelijke artikelen. Zo kan je er terecht bij de Hema, M&S Mode, Bonita, Vero Moda, Coolcat, WE men, Jack & Jones en vele andere modezaken.

Ook kan je jezelf behangen met sieraden bij de Lucardi Juwelier en Stoopman. Om je look helemaal af te maken kan je naar verschillende opticiens, zoals Eye Wish.

De actieve mens komt ook aan zijn trekken in dit winkelcentrum, je kan er ook naar de FRSfietsen en de fietsenwinkel van Halfords. Een aantrekkelijke fiets is snel van jouw.

De openingstijden van de winkels in Zwijndrecht zijn van 9.00 tot 17.30, ook op maandag! De koopavond is donderdag. Er zijn 6 koopzondagen per jaar in Zwijndrecht, de winkels moeten dan ook echt open zijn.