Topaanbiedingen in Zwijndrecht

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Zwijndrecht Toon meer

Zwijndrecht

Zwijndrecht ligt naast Dordrecht, het Noorderpark is een mooie plek om te bezoeken vanwege de dertig abstracte beeldende kunstwerken. Dat is niet de enige reden waarom Zwijndrecht eens bezocht kan worden.

Je kan er namelijk ook erg leuk winkelen. Je kan dit ruim van te voren plannen, want de Walburg is een overdekt winkelcentrum. Het weer heeft dus geen enkele invloed op je winkelplezier. Je kan er terecht voor kleding, schoenen, accessoires, zoals brillen en ook huishoudelijke artikelen. Zo kan je er terecht bij de Hema, M&S Mode, Bonita, Vero Moda, Coolcat, WE men, Jack & Jones en vele andere modezaken.

Ook kan je jezelf behangen met sieraden bij de Lucardi Juwelier en Stoopman. Om je look helemaal af te maken kan je naar verschillende opticiens, zoals Eye Wish.

De actieve mens komt ook aan zijn trekken in dit winkelcentrum, je kan er ook naar de FRSfietsen en de fietsenwinkel van Halfords. Een aantrekkelijke fiets is snel van jouw.

De openingstijden van de winkels in Zwijndrecht zijn van 9.00 tot 17.30, ook op maandag! De koopavond is donderdag. Er zijn 6 koopzondagen per jaar in Zwijndrecht, de winkels moeten dan ook echt open zijn.  

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.