Topaanbiedingen in Zutphen

Specials voor jou

Top winkels

Zutphen

ZutphenZutphen is een Hanzestad en dat is te zien. Het historische centrum is uitermate geschikt voor een stadswandeling, die wordt zelfs met gids gegeven. Je kan ook de boekenzaal van De Librije bekijken die halverwege de zestiende eeuw gebouwd werd.

Dat is niet het enige, want ja kan in Zutphen ook heel leuk winkelen.  Je kan naar de Hema voor van alles en nog wat. Ook kleding, schoenen, accessoires en tassen zijn de koop in deze stad. Je kan naar de Van Haren schoenen, Bengels mode, Ziengs. Bovendien zijn er ook veel lokale boetieks om een echt unieke uitstraling te krijgen. Genoeg winkels om je shoppershart aan op te halen.

Je kan ook een leuke film of game kopen bij Haniel. PC games en ook games voor je playstation of xbox zijn hier te krijgen.

De openingstijden in Zutphen zijn op maandag van 13 tot 18 uur. Vanaf dinsdag kan je beginnen met shoppen om 9 uur. De koopavond is vrijdag tot 21 uur. De koopzondag is de laatste zondag van de maand. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.