Topaanbiedingen in Zoetermeer

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Zoetermeer Toon meer

Zoetermeer

zoetermeerSkiën in Snow World, de wildwaterbaan van de Silver Dome zijn een paar sportieve redenen om Zoetermeer eens te bezoeken. Ook voor meer rustig vermaakt kan je terecht in de schouwburg van Zoetermeer voor een leuke voorstelling in het theater. Dat is niet het enige, want in Zoetermeer kan je ook erg leuk shoppen.

De winkels in Zoetermeer zijn heel divers. Zo kan je er terecht voor kleding en schoenen, maar ook voor gezondheid kan je terecht bij De Tuinen. In het Stadshart van Zoetermeer kan je heerlijk winkelen aan de Promenade, aan de Westwaards kan je de Primark en MediaMarkt van Zoetermeer vinden. Voor accessoires kan je terecht bij

Om even uit te rusten kan je terecht bij La Place, het Dauwe Egberts Café en andere lunchrooms.

Door de weeks kan je winkelen tot half 6. Bekijk de exacte openingstijden van jouw winkel in Zoetermeer op Tiendeo. Op Vrijdagavond is er koopavond en kan je winkelen tot 21.00 uur. Bekijk ook de data van de koopzondagen van Zoetermeer op Tiendeo. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.