Top winkels

Aanbiedingen

Winkelcentra in Woerden

Bekijk alle winkelcentra
Woerden

WoerdenWoerden heeft een oud centrum, waarvan de verdedigingsgrachten nog goed te zien zijn. Ook zijn er veel rijksmonumenten in deze historische stad. Een goede manier om de stad eens goed te verkennen is door te winkelen.

Je kan er namelijk voor van alles terecht. Zoals schoenen, kleding, tassen, accessoires en zelfs spulletjes voor in je tuin. Aan de Voorstraat en zijstraten daarvan vind je de meeste winkels. Zoals de Lucardi juwelier voor leuke sieraden. Ook aan de Groenendaal vind je winkels zoals de Hema, Actiesport en Xenos. De Intersport vind je juist weer aan de Europalaan. Aan de rand van Woerden kan je ook voor je tuin en balkon winkelen bij Tuincentrum de Bosrand. Aan de Havenstraat kan je bij de kringloop voor alle koopjes terecht. Zoals te lezen zijn de winkels in Woerden iets verspreid over de stad. Kijk daarom op Tiendeo waar het adres van de winkel die jij zoekt is.

De openingstijden in Woerden zijn op maandag van 11.00 tot 18.00. Vanaf dinsdag kan je om 9.00 uur beginnen met shoppen. De koopavond is vrijdag. Woerden heeft geen vaste koopzondagen.