Topaanbiedingen in Weert

Specials voor jou

Top winkels

Weert

weertOude kloosters en kastelen zoals de Birgittinesseabdij, het Fransicushuis en kasteel Nijenborg: zomaar een paar redenen om naar Weert te gaan. Dat is niet het enige, want je kan ook winkelen in deze stad in midden-Limburg.

Er zijn verschillende winkels voor kleding, schoenen, tassen en accessoires. Voor schoenen kan je naar Schoenenreus, House of Shoes, Dolcis en Durlinger Schoenen en andere winkels. Voor andere modeproducten kan je naar andere winkels zoals de V&D, HEMA, New Yorker en meer. Deze winkels kan je vinden aan de winkelstraten Langstraat, Nieuwe Markt en Van Berlosstraat. Daar is ook het overdekte winkelcentrum de Muntpassage te vinden.

De openingstijden in Weert zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere dagen in de week kan je beginnen met shoppen vanaf 9.00 uur tot 18.00 uur. De koopavond is elke donderdag tot 21.00 uur. Elke laatste zondag van de maand is er koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor de kerst zijn er extra koopzondagen. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.