Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Nettorama
  • Logo Action
  • Logo Dirk
  • Logo Aldi
  • Logo Albert Heijn

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Wageningen?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Wageningen op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Nettorama, Action en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 434 actieve catalogi in Wageningen en 3998 winkels.

Wageningen

WageningenProef Wageningen! Is de spreuk van de vvv. Dat klopt want je kan leuke culinaire workshops volgen in deze Universiteit Stad. Dat is niet het enige, want voor je een hapje gaat eten kan je nog heerlijk shoppen.

De winkels in Wageningen hebben voor ieder wat wils. De bekendste winkelstraat is de Hoogstraat. Hier vind je onder andere de Hema. Niet alleen voor huishoudartikelen is deze straat geschikt, ook kleding, schoenen, tassen en accessoires kan je hier kopen.  Zoals bij Ziengs, MS Mode, Pink Lingerie, Actie Sport, Jeans Centre, Schoenenreus en Scapino. Sieraden zijn bij de Lucardi Juwelier en andere juweliers te krijgen. Vergeet ook niet de zijstraten, waar ook veel winkels te vinden zijn.

Ook voor de echte gadgetsfreak is Wageningen een leuke stad om te winkelen. Je kan er bijvoorbeeld naar de Dixons. Ook speelgoed voor kinderen is te krijgen bij de Bart Smit en Intertoys.

De openingstijden in Wageningen zijn op maandag van 13 tot 17.30 uur. De rest van de week kan je beginnen met winkelen om 9.30 uur. De koopavond is vrijdag tot 21 uur. De koopzondag is in maart, juni en de laatste drie maanden van de maand.