Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Dirk
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Waalwijk?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Waalwijk op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Dirk, Plus en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 569 actieve catalogi in Waalwijk en 3797 winkels.

Waalwijk

WaalwijkWaalwijk is een stad voor de schoenenliefhebber, je kan er namelijk naar het Nederlands Leder en Schoenen Museum. Daar zijn verschillende schoenen en leertoepassingen te zien. Ook zijn de schoenenfabriek en kousenfabriek industriële monumenten in de stad.

Voor moderne mode is Waalwijk een goede plaats om eens langs te gaan. Bij Van Dijk kan je allerlei kleding, schoenen, accessoires en andere modeartikelen kopen. Dat is niet de enige winkel in Waalwijk want aan De Markt, Stationstraat, Grotestraat en andere straten daarbij in de buurt kan je naar nog veel meer winkels. Zoals de Douglas, Vero Moda, Intersport, Fides Schoenen, Steps en andere zaken.

Daarnaast kan je naar de juwelier om jezelf te versieren. Er zijn meerdere lokale juweliers waar je prachtige sieraden kan kopen en de Lucardi Juwelier.

Niet alleen voor kleding kan je naar Waalwijk, ook de woonboulevard is een goede dagbesteding waard. Zo kan je naar DMG voor een nieuwe keuken, badkamer of juist wooninrichting. Ook Mandemakers verkoopt keukens.

De openingstijden in Waalwijk zijn maandag van 11.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.00 uur. De koopavond is vrijdagavond tot 21.00 uur. De koopzondag is de laatste zondag van de maand.