Topaanbiedingen in Voorburg

Specials voor jou

Aanbevolen producten

Voorburg

VoorburgHet Huygens Museum van Constantijn en Christiaan Huygens, Molen De Vlieger en nog vele andere bezienswaardigheden maken Voorburg een bezoekje waard. Dat is echter niet het enige, want je kan ook leuk winkelen in Voorburg. Voorburg heeft twee winkelgebieden.

In de omgeving van de Koningin Julianalaan zijn er namelijk meerdere winkels die een bezoekje waard zijn. Voor kleding kan je naar Verbakel Mode of Witteveen Mode. Voor huishoudelijke artikelen kan je daar ook naar de Blokker en de Hema. Je kind verwennen met speelgoed kan bij de Bart Smit in deze omgeving.

Het andere winkelgebied ligt bij de Herenstraat. Daar kan je terecht voor schoenen en andere mode-items. Zoals bij Kersbergen Schoenen of Allure Couture. Voor een winkeldagje met tussendoortje kan je het beste naar de Herenstraat. Hier zijn namelijk genoeg restaurants en cafés om lekker bij de kletsten tussen het winkelen door.

De openingstijden in Voorburg zijn op maandag van 11 tot 18 uur. De rest van de week kan je beginnen met shoppen om 9 uur. De koopavond is donderdag tot 20 uur. De koopzondag is de laatste zondag van de maand. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven