Topaanbiedingen in Vlissingen

Specials voor jou

Top winkels

Aanbevolen producten

Vlissingen

Vlissingen ligt aan zee. Je kan heerlijk uitwaaien aan het strand en genieten van de golven. Even uitrusten kan op een bank van maar liefst 122 meter lang, deze bank wordt ook "De langste bank" genoemd. 

Als je klaar bent met uitwaaien of nog iets leuks wilt doen voor het uitwaaien kan je winkelen in Vlissingen. Het centrum heeft meerdere winkelstraten, aan de Walstraat kan je onder andere terecht voor kleding, accessoires, brillen en schoenen. Zo kan je onder andere naar de Vero Moda, Eye Wish Opticiens, Witsel Juweliers en O Moda Schoenen.

De Lange Zelke is goed voor leuke tassen, schoenen en woonaccessoires. Je kan er bijvoorbeeld terecht bij de Hema, Schoenenreus, Duifhuizen tassen en koffers en andere zaken.

De openingstijden in Vlissingen zijn maandag van 12.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je vanaf 9.30 uur beginnen met shoppen. De koopavond is vrijdag tot 21.00 uur. De koopzondag is de laatste zondag van de maand. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven