Topaanbiedingen in Venray

Specials voor jou

Top winkels

Venray

VenrayGenieten van beeldende kunst in Het Odapark, Zwemmen bij Laco er zijn genoeg dingen te doen in Venray. Het leukste is natuurlijk winkelen!

In het oude winkelcentrum van Venray kan je terecht voor alles dat je nodig hebt, kleding, elektronica, vervoer noem het maar op. Aan de Grotestraat, De Bleek en alle straten daar tussen in kan je winkelen in allerlei verschillende winkels.

Kleding, schoenen, accessoires, ze zijn te koop in Venray! Je vindt er onder andere de Hema, House of Shoes, Miss Etam, Seasons, Steps en veel andere winkels.

Moet je tijdens het winkelen even uitrusten? Dan kan je terecht bij de vele Lunchrooms en Cafés door Venray heen.

De openingstijden in Venray zijn op maandag van 13 tot 18 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.30 uur beginnen met shoppen. De koopavond is op vrijdag tot 21.00 uur. In maart en mei zijn de laatste zondagen van de maand koopzondagen. Van september tot en met december is elke laatste zondag koopzondag

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.