Tiendeo official website
  • Logo Action
  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Plus

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Venlo?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Venlo op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Action, Lidl, Jumbo en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 509 actieve catalogi in Venlo en 1193 winkels.

Venlo

venloVenlo is een stad in het noorden van Limburg die tegen de Duitse grens aan ligt. De natuurgebieden Jammerdaalse Weide,  Zwarte Water en de Grote Heide bij Venlo zijn niet de enige redenen om er naartoe te gaan. Ook voor moderne kunstliefhebbers is er het Museum van Bommel van Dam. Ben je niet zo’n cultureel liefhebber en ontspan je het beste door een dagje shoppen dan kan je ook naar Venlo toe.

Je kan in Venlo erg leuk winkelen. Het centrum heeft verschillende straten met leuke winkels. Zo kan je aan de Vleesstraat schoenen kopen bij Invito en Dolcis. Voor je hele outfit kan je er terecht bij de V&D en andere winkels. Er zijn meerdere winkels voor kleding, verzorging en accessoires. Zo vind je er aan de Klaasstraat de Rituals en Livera. Helemaal aan de rand van het centrum, bij de Havenkade kan je naar de Primark.

De openingstijden in Venlo zijn maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Andere doordeweekse dagen kan je vanaf 9.30 uur beginnen met winkelen. De koopavond is Donderdag. De koopzondag is elke zondag je kan dan tussen 12.00 en 17.00 uur shoppen. Bekijk de exacte openingstijden van de winkel die jij zoekt op Tiendeo.