Topaanbiedingen in Velsen-Zuid

Specials voor jou

Velsen-Zuid

velsen zuidAls je een echte wandelaar bent en loopt over de wandelroute E9 komt je door Velzen Zuid. Het wandelpad wordt daar North Sea Trail of Hollands Kustpad genoemd. Je kan ook nog romeinse invloeden zien in de Haven en de landhuizen van rijke Hollanders uit de 17e en 18e eeuw.

Dat is niet de enige reden om eens naar Velzen Zuid te gaan. Een dagje winkelen kan ook heel goed in deze plaats. Voor kunst kan je naar de Gravenlust Raadshuis voor De Kunst’s. Ook de Galerie Atelier Haije Gemser is een bezoekje waard voor de kunstliefhebber. Voor de watersport kan je naar Fishermans Boten. Ook kinderen kunnen iets leren bij de Informatieboerderij Zorgvrij.

Als je tijdens het wandelen door dit dorp toe bent aan verfrissing kan dat bij Restaurant de Heren van Velsen. Ook kan je langs het Noordzeekanaal uitwaaien.

De openingstijden in Velzen Zuid zijn op van 9.00 tot 18.00 uur. Bekijk op Tiendeo wat het adres en de openingstijden zijn van de winkel die jij zoekt in Velzen Zuid. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven