Topaanbiedingen in Veldhoven

Specials voor jou

Top winkels

Veldhoven

De Kempische natuurgebieden naast Veldhoven zijn de plek voor een prachtige wandeling. Daarnaast kan je ook winkelen in Veldhoven.

Voor het hele gezin kan je er terecht. Bij Elja speelgoed kan je speelgoed voor je kinderen kopen. Daarnaast kan je ook bij Hedo computers terecht voor een nieuwe PC of reparatie. Dat is meer iets voor de technische mensen.

Gelukkig kan je ook voor kleding, schoenen, accessoires en huishoudelijke artikelen terecht in Veldhoven. De straat Horst heeft bijvoorbeeld de Hema, Only for Men en andere winkels. Aan de Meiveld kan je juist weer veel kledingwinkels langs zoals WE fashion, Miss Etam outlet en Modezza.

Als je moet uitrusten tussen het winkelen door kan je ook lunchen in de verschillende cafés, zoals Brasserie de Hoek of juist de Bakkerij van Heeswijk.

De openingstijden in Veldhoven zijn maandag van 11.00 tot 18.00 uur. De rest van de week kan je beginnen met shoppen om 9.30 uur. De koopavond is vrijdag tot 21.00. De koopzondag is de laatste zondag van de maand, tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.