Topaanbiedingen in Tiel

Specials voor jou

Top winkels

Tiel

Het fruitcorso in, het gratis festival Appelpop, deze Tiel heeft allerlei vermaak te bieden. Niet alleen de festiviteiten rond de oogsttijd van fruit zijn een bezoekje waard. Het winkelcentrum van Tiel is namelijk ook erg gezellig.

De Waterstraat, Weerstraat en de Markt zijn de bekendste winkelstraten van Tiel, vergeet ook niet de zijstraatjes die ook vol winkels en boetieks zitten. Een outfit is zo bij elkaar te shoppen in deze stad met de Hema, Open 32, en de Lucardi Juwelier. Kleding, schoenen en accessoires zijn te koop in verschillende landelijke en lokale winkels.

Zoek je een outfit voor 1 gelegenheid? Dan kan je bij het Feestkasteel een kostuum huren voor elke gelegenheid. Gala, Carnaval een thema feest, het maakt niet uit.

De openingstijden in Tiel zijn maandag van 11 tot 17.30 uur. De rest van de week kan je tussen 9 en 17.30 uur winkelen. De koopavond is elke donderdag tot 21 uur. De koopzondag is van maart tot en met juni op de eerste of tweede zondag van de maand. In het najaar zijn in september twee koopzondagen, in oktober de eerste zondag, in november de tweede en derde zondag en in december zijn de laatste drie zondagen koopzondagen.

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.