Topaanbiedingen in Soest

Specials voor jou

Top winkels

Soest

Soest staat bekend om haar bossen, duinen, heide en zelfs polderlandschap. Een fijne omgeving om eens te bezoeken voor een fietstocht.

Dat is niet het enige dat je in Soest kan doen. Je kan er namelijk ook prettig winkelen. De Van Wedestraat is de bekendste winkelstraat in Soest.  Je kan voor mode naar Bonita, Van Haren Schoenen, Ziengs en andere winkels. Voor elektronische gadgets kan je naar de Dixons en The Phone House.

Je kan bloemen kopen bij verschillende bloemenzaken. Een boek kan je ook kopen in de boekhandel van Bruna. Ook voor sieraden en horloges kan je terecht bij een juwelier, daar zijn er meerdere van.

Voor een koopje ligt op loopafstand van de winkelstraat de kringloopwinkel.  

Niet alleen voor kleding, gadgets en juwelen kan je naar Soest. Ook om je huis zo mooi mogelijk te maken ga je naar de woonboulevard. Bij Middelman en Pronto kan je terecht voor meubelen.

De openingstijden in Soest zijn maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Vanaf dinsdag kan je om uur terecht bij de winkels. De koopavond is vrijdag tot 20.00 uur. Soest heeft elke zondag koopzondag tussen 12.00 en 20.00. Bekijk op Tiendeo jouw winkel dan ook open is. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.