Tiendeo official website
  • Logo Noshirt
  • Logo Diamond Point
  • Logo de Wereld van Dranken
  • Logo Wereldwinkel
  • Logo Polarn O. Pyret
  • Logo Binnen

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Sittard?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Sittard op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Noshirt, Diamond Point, de Wereld van Dranken en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 428 actieve catalogi in Sittard en 2130 winkels.

Sittard

SittardSittard is een stad in Zuid-Limburg. Het staat bekend om de ligging in het enige bergachtige landschap van Nederland. Daarnaast kan je er genieten in de Stadsschouwburg en Museum Het Domein.

Dat is niet het enige dat je in Sittard kan doen. Een dagje winkelen kan hier goed slagen. Sittard heeft een groot winkelgebied met allerlei straten rond de markt en verder in het oude centrum van de stad. In Sittard zijn er verschillende winkels voor kleding, schoenen, accessoires, tassen en andere leuke dingen. Aan de Markt kan naar de V&D. Het Tempelplein herbergt de H&M. Er zijn ook meerdere juweliers, zoals de bekende Lucardi Juwelier en ook lokale juweliers. In de vele winkelstraten zie je bekende winkels en lokale boetieks, zoals Hendriks Mode, door elkaar. Een goede stad om eens te shoppen. Voor een koopje moet je in het noorden van Sittard naar de kringloop.

Bekijk de adressen van jouw favoriete winkels in Sittard op Tiendeo.

De openingstijden in Sittard zijn maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met winkelen om10.00 uur. De koopavond is elke donderdag. De koopzondag in Sittard staat niet vast, maar er is wel elke maand een koopzondag