Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Plus
  • Logo Aldi
  • Logo Kruidvat
  • Logo Nettorama
  • Logo Jumbo

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Roermond?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Roermond op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Lidl, Plus, Aldi en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 452 actieve catalogi in Roermond en 1568 winkels.

Roermond

Roermond heeft verschillende historische gebouwen en kerken die een bezoekje waard zijn. Daarnaast is Roermond bij het winkelend publiek vooral bekend vanwege de Designer Outlet Roermond. Dat is echter niet de enige plek waar je kan winkelen in deze plaats.

Het winkelcentrum van Roermond bestaat uit meerdere straatjes en steegjes waar je op ontdekkingstocht gaat. Er zijn verschillende winkels voor kleding, accessoires, schoenen en tassen. Zoals de H&M, Hema, Hunkemöller, Coolcat, Dolcis, De Sting en Sacha. Ook voor verzorging zijn er verschillende retailers, zoals Douglas en De Tuinen.

Ook voor elektronische gadgets kan je naar Roermond. Er zijn wel twee winkels van de Dixons voor je nieuwe smart Phone en laptop.

Tussen het winkelen door kan je overal terecht voor een tussendoortje in een Lunchroom, Café of Restaurant.

De openingstijden in Roermond zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.30 uur. De koopavond is donderdag tot 21.00 uur. De koopzondag is elke zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.