Topaanbiedingen in Roermond

Specials voor jou

Top winkels

Roermond

Roermond heeft verschillende historische gebouwen en kerken die een bezoekje waard zijn. Daarnaast is Roermond bij het winkelend publiek vooral bekend vanwege de Designer Outlet Roermond. Dat is echter niet de enige plek waar je kan winkelen in deze plaats.

Het winkelcentrum van Roermond bestaat uit meerdere straatjes en steegjes waar je op ontdekkingstocht gaat. Er zijn verschillende winkels voor kleding, accessoires, schoenen en tassen. Zoals de H&M, Hema, Hunkemöller, Coolcat, Dolcis, De Sting en Sacha. Ook voor verzorging zijn er verschillende retailers, zoals Douglas en De Tuinen.

Ook voor elektronische gadgets kan je naar Roermond. Er zijn wel twee winkels van de Dixons voor je nieuwe smart Phone en laptop.

Tussen het winkelen door kan je overal terecht voor een tussendoortje in een Lunchroom, Café of Restaurant.

De openingstijden in Roermond zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.30 uur. De koopavond is donderdag tot 21.00 uur. De koopzondag is elke zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.