Topaanbiedingen in Rijswijk

Specials voor jou

Top winkels

Rijswijk

Rijswijk ligt tussen Den Haag en Delft ingeklemd. Toch is dit een leuke stad om eens te gaan winkelen. Je kan in de Bogaard namelijk overdekt winkelen, maar er zijn ook onoverdekte delen. Met het openbaar vervoer is dit winkelcentrum ook goed te bereiken.

In de Bogaard kan je goed slagen voor een outfit met kleding, schoenen, tassen en accessoires. Je hebt er namelijk meerdere modewinkels, zoals de Vero Moda, New Yorker, V&D en andere winkels. Voor schoenen kan je terecht bij de Bristol, Scapino en Invito. Accessoires en tassen kan je onder andere kopen bij de Lucardi Juwelier en Duifhuizen tassen en Koffers. Ook voor verzorging kan je naar de Douglas en Rituals.

Ook om je huis op te knappen of alleen gezelliger te maken kan je naar Leen Bakker, Hema, Xenos en Woonmode wooninrichting. Elektronische gadgets zijn te krijgen in de Media Markt.

De openingstijden van dit veelzijdige winkelcentrum zijn maandag van 11.00 tot 17.30 uur. Vanaf dinsdag kan je om 9.30 uur beginnen met winkelen. De koopavond is donderdag en elke zondag is er koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.