Top aanbiedingen in Ridderkerk

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Ridderkerk ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Top categorieën

Aanbevolen producten

Ridderkerk

Een dagje ontspannen en al je gifstoffen kwijtraken kan heel goed in Wellness Ridderkerk, dit stond eerder bekend als Thermen Ridderkerk. Dit spa-oord met verschillende sauna’s ligt ook nog eens vlak bij het winkelcentrum. Dus een dagje winkelen kan je perfect afsluiten met heerlijke ontspanning.

Ridderkerk heeft een deels overdekt winkelcentrum, dus ook op typisch Nederlandse dagen kan je lekker shoppen in Ridderkerk. Voor kleding, schoenen, accessoires en andere zaken die je thuis nodig hebt kan je in Ridderkerk terecht. Je kan bijvoorbeeld naar de Hema, Omoda, Douglas, De Tuinen, Xenos, Miss Etam, Didi, Jack & Jones en vele andere winkels.

Ook sieraden en horloges kunnen niet missen op een dagje winkelen. Ridderkerk voorziet ook in een juwelier in de vorm van Lucardi.

De openingstijden in Ridderkerk zijn maandag van 12.00 tot 17.30 uur. dinsdag en andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.00 uur. De koopavond is vrijdag tot 21.00 uur. Ridderkerk heeft helaas geen koopzondag.   

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app