Topaanbiedingen in Ridderkerk

Specials voor jou

Top winkels

Ridderkerk

Een dagje ontspannen en al je gifstoffen kwijtraken kan heel goed in Wellness Ridderkerk, dit stond eerder bekend als Thermen Ridderkerk. Dit spa-oord met verschillende sauna’s ligt ook nog eens vlak bij het winkelcentrum. Dus een dagje winkelen kan je perfect afsluiten met heerlijke ontspanning.

Ridderkerk heeft een deels overdekt winkelcentrum, dus ook op typisch Nederlandse dagen kan je lekker shoppen in Ridderkerk. Voor kleding, schoenen, accessoires en andere zaken die je thuis nodig hebt kan je in Ridderkerk terecht. Je kan bijvoorbeeld naar de Hema, Omoda, Douglas, De Tuinen, Xenos, Miss Etam, Didi, Jack & Jones en vele andere winkels.

Ook sieraden en horloges kunnen niet missen op een dagje winkelen. Ridderkerk voorziet ook in een juwelier in de vorm van Lucardi.

De openingstijden in Ridderkerk zijn maandag van 12.00 tot 17.30 uur. dinsdag en andere doordeweekse dagen kan je beginnen met shoppen om 9.00 uur. De koopavond is vrijdag tot 21.00 uur. Ridderkerk heeft helaas geen koopzondag.   

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.