Top aanbiedingen in Oosterhout (Gelderland)

Specials voor jou

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Oosterhout (Gelderland) ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid
Oosterhout (Gelderland)

oosterhout gelderlandMet je gezin naar Oosterhout (GLD) is een goed plan. Je kan er namelijk naar de Chimpy Champ op woensdag. Dat is een overdekte speeltuin met Junglethema.

Dat is niet de enige reden om naar dit dorp aan de waal te gaan. Je kan er namelijk ook genieten van de rivier. Als je tussen door nog wat wilt winkelen kan je naar de J&J Fashion voor kleding. Zin in een tussendoortje? Dan kan je naar de Dorpswinkel of de Aarns supermarkt of de Lidl en Albert Hein.

Ook voor streekproducten zit je goed net buiten Oosterhout. Je kan namelijk bij Oregonal verse streekproducten kopen. Zoals blauwe bessen, sla, fruit en groenten. Ook door dieren geproduceerde producten zoals kaas, melk en eieren.  Ook vlees van dieren die in de wij staan of van kleinschalige bedrijven kan je er kopen. Daarnaast kan je ook verschillende broden kopen. Veel van de streekproducten zijn ook biologisch

De openingstijden van de supermarkten in Oosterhout zijn van 8.00 tot 20.00 uur. Bekijk of de winkel die je zoekt in Oosterhout zit op Tiendeo.  

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app