Topaanbiedingen in Oosterhout

Specials voor jou

Top winkels

Winkelcentra in Oosterhout Toon meer

Oosterhout

oosterhoutSporten bij TSC Oosterhout en Fietsen in het Biesbosch naast Oosterhout. Als je geen fiets hebt kan je naar de Fietsenwinkel van Wim Vos of Trommelen Tweewielers. Daar kan je verschillende soorten fietsen kopen.

Dat is niet de enige shopmogelijkheid in Oosterhout. Je kan er namelijk ook terecht voor schoenen, kleding en accessoires. Zo vind je in het Arendshof bekende ketens zoals de Hema en V&D. Ook aan de Arendstraat en Kerkstraat kan je winkelen. Daar kan je leuke jeans kopen in het Jeans Center en schoenen bij Bronkhorst Schoenen.

Als je wilt bijkomen van al het shoppen kan je aan de Klappeijstraat leuke lunchrooms en restaurants vinden.

De openingstijden in Oosterhout zijn maandag van 13.00 tot 17.30 uur. Op andere doordeweekse dagen kan je beginnen met winkelen om 9.00 uur. De koopavond is elke vrijdagavond tot 21.00 uur. De koopzondag is elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 20.00 uur. Dus ook zondagavond kan je lekker shoppen! 

Tiendeo in jouw stad

Bekijk folders en aanbiedingen van winkels in andere steden

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.