Top aanbiedingen in Nijkerk

Specials voor jou

Top winkels

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste tiendeo folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in Nijkerk ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid

Top categorieën

Aanbevolen producten

Nijkerk

NijkerkNijkerk is een stad waar heel wat te beleven valt. Je kan er namelijk watersporten in recreatiegebied Nieuw Hulckestein en met je kinderen naar Bad Bloemendaal. Dat is niet het enige want Nijkerk is ook een leuke stad voor een dagje winkelen. Soms wilde je dat je er een plattegrond bij had.

Voor kleding, schoenen, tassen, accessoires en andere mode-items ben je in Nijkerk aan het juiste adres. In het oude centrum vind je allerlei straatjes met leuke winkels, zoals de Bonita, MS Mode, Van Brandhof Mannenmode, Schoenenreus. Er zijn ook verschillende juweliers voor sieraden, zoals juwelier De Graaff of juwelier Van der Groot.

Tussen het winkelen door kan je terecht bij verschillende lunchrooms, restaurants en cafés voor een smakelijk tussendoortje. Als je weer bent bijgekomen kan je er dan weer lekker tegenaan.

De openingstijden in Nijkerk zijn maandag van 13 tot 17.30 uur. Vanaf dinsdag kan je tussen 9 en 18 uur shoppen. De koopavond is elke vrijdag tot 21 uur. Nijkerk heeft geen koopzondag.  

TIENDEO INTERNATIONAL

Doorgaan naar Tiendeo
Download de Tiendeo app